2018 Güz Sayısı İçin Çağrı

Değerli Akademisyenler,

 

Akdeniz Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi Güz Sayısı için; iktisat, işletme, maliye, pazarlama, sosyal politika, çalışma ilişkileri, siyaset bilimi, kamu yönetimi, uluslararası ilişkiler, uluslararası ticaret ve lojistik, hukuk, davranış bilimleri, tarih, sanat tarihi, arkeoloji, Türk dili ve edebiyatı, eğitim bilimleri, coğrafya, iletişim bilimleri, sosyoloji, felsefe, antropoloji, sanat ve tasarım, yabancı diller ve edebiyatları, dil bilim, din bilimleri, toplumsal cinsiyet çalışmaları, turizm, gerontoloji, gastronomi ve mutfak sanatları, spor bilimleri alanlarında Türkçe veya İngilizce olarak APA formatında yazılmış çalışmalarınızı 21 Eylül 2018 tarihine kadar aksosdergi@gmail.com  adresine word formatında göndermenizi bekler, iyi çalışmalar dileriz.

Türkiye’de sosyal bilimler alanında çalışan bilim insanları için bir akademik paylaşım platformu oluşturmayı amaçlayan Akdeniz Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi (AKSOS)’a gönderilecek bilimsel makaleler hakemler tarafından değerlendirmeye alındıktan sonra yayınlanmaktadır. Gönderilen makaleler özgün, başka mecralarda yayınlanmamış veya yayın aşamasında olmamalıdır. Makalenin kabulü ya da yayınlanması için yazarlardan herhangi bir şekilde ücret talep edilmez.

 

Saygılarımızla,

0

Misyon

Vizyon

İletişim

Akdeniz Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
Akdeniz Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü – Akdeniz Üniversitesi Enstitüleri Binası B Blok 2. Kat Dumlupınar Bulvarı 07058 Kampus / ANTALYA
Tel: 0 242 227 44 00 -14 79
Tel: 0 242 227 44 00